08.01.2019- 08.01.2019
Midterm 2 ve Güz Dönemi Muafiyet Sınavı

MIDTERM 2 (14.01.2019) ve MUAFIYET SINAVI (15.01.2019)

• - 2. Ara Sınavının yazılı kısmı 14.01.2019 tarihinde 2 oturumda gerçekleşecektir. Sabah oturumu 09.30’da başlayacak ve 130 dakika sürecek, öğleden sonra oturumu ise 12.30’da başlayıp 45 dakika sürecektir.

• - Muafiyet Sınavı 15.01.2019 tarihinde 2 oturumda gerçekleşecektir. Sabah oturumu 09.30’da başlayacak ve 180 dakika sürecektir, öğleden sonra oturumu ise 13.30’da başlar ve 60 dakikadır.

• - Bütün öğrenciler kimliklerini yanlarında bulundurmalı ve gözetmene göstermelidir.

• - Öğrenciler sınav yoklama listesini imzalamalı ve soru kitapçıklarının ve cevap anahtarlarının üzerine bilgilerini yazmalıdır.

• - Her iki sınav için de sabah oturumu tam olarak 09.30’ da dinleme bölümü ile başlayacaktır ve geç gelen öğrenciler dinleme bölümü bitene kadar sınav salonuna alınmayacaktır.

• - İlk 45 dakikadan sonra isteyen çıkabilir. İlk 45 dakikadan sonra gelen bir öğrenci sınava giremez.

• - Sınıftan çıktıktan sonra, öğrenci tekrar sınıfa gelip sınava devam edemez. Herhangi bir sağlık problemi var ise öğrenci sınavdan önce bunu idareye bildirmelidir.

• - Cep telefonları toplanır ve sınav sonuna kadar geri verilmez.

• - Sınav salonundan çıktıktan sonra lütfen koridorlarda beklemeyiniz.

• - Midterm 2 ve Muafiyet Sınavının değerlendirmesinde optik cevap kâğıtları kullanılacaktır. Sınav sonunda soru kitapçıkları ve optik cevap kağıtları toplanacak ve optik cevap kağıtlarına işaretlenen cevaplar değerlendirilecektir. Bu yüzden öğrencilerin bütün cevaplarını optik cevap kağıtlarına işaretlemesi son derece önemlidir. Cevaplarınızı optik cevap kağıdına işaretlemeniz için fazladan süre verilmeyecektir o yüzden işaretlemenizi sınav süresi bitmeden tamamlamanız gerekmektedir.

• - Optik cevap kâğıdında doldurmanız gereken yerler şunlardır: Adı-Soyadı, Kitapçık Türü, Öğrenci Numarası, Şube (M yada F) ve Ders Kodu (Grup Numarası).

• - Optik cevap kağıdındaki KİTAPÇIK TÜRÜ kısmını A olarak işaretlemeniz gerekmektedir. İşaretlemediğiniz takdirde cevaplarınız değerlendirilemez.

• - Yumuşak uçlu kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurmanız gerekmektedir. Seçtiğiniz şıkkı tamamen ve koyu olarak işaretleyin. Cevabınızı değiştirmek isterseniz ilk işaretlemenizi tamamen silin. Tam olarak işaretlenmeyen ya da tam olarak silinemeyen cevaplar sonucunuzu etkileyebilir.

• - Optik cevap kağıdının kenarında bulunan siyah şeride zarar vermeyiniz.

• - Sınav sonunda kitapçık ve optik cevap kağıdını imzalayarak eksiksiz bir şekilde gözetmene teslim ediniz.

MIDTERM II EXAMINATION ATTENDANCE LIST
FALL PROFICIENCY EXAMINATION ATTENDANCE LIST

Listelerde adını göremeyen öğrenciler idare ile iletişime geçmelidirler.