10.12.2018- 10.12.2018
Ara Dönem Muafiyet Sınavına İlişkin Duyuru

ARA DÖNEM MUAFİYET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

Yüksekokulumuzda 15 Ocak 2019 Salı günü Ara Dönem Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Ara Dönem Muafiyet Sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin 2 Ocak 2019 saat 17:00’a kadar muafiyet sınavına girmek istediğini beyan eden bir dilekçe yazarak Yabancı Diller Yüksekokuluna teslim etmesi gerekmektedir. Dilekçeyi imzalı bir şekilde bizzat, posta, e-posta ya da fax yolu ile ulaştırabilirsiniz. Dilekçe örneğine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

***Email yoluyla yapılan başvurularda başvurunuzun alındığına dair bir mail alacaksınız. Bu onaylama mailini almamanız durumunda 0322 455 00 25 nolu telefonu arayarak yüksekokulumuzla iletişime geçiniz.

Faks                :           0 (322) 455 00 27

E-Posta           :           info.yadyo@adanabtu.edu.tr

Posta Adresi   :           Balcalı Mahallesi, Çatalan Caddesi No:201/1 01250 Sarıçam/ADANA

Muafiyet Sınavı hakkında bilgi aşağıdaki şekildedir:

Bölümler

Soru Sayısı

Puan

Listening

25 (3 dinleme bölümü)

Use of English

Reading

25 (3 okuma parçası)

Writing

Oturumlar

Süre

Bölümler

Sabah Oturumu

180 Dakika

Listening

Use of Language

Reading

Öğleden Sonra Oturumu

60 Dakika

Writing

Sorulacak bütün sorular B1 düzeyindedir. Yazma bölümü dışındaki bütün sorular çoktan seçmelidir. Sınav 2 oturumda gerçekleşecektir. Sabah oturumu 09.30 da dinleme bölümü ile başlayacaktır ve sınava geç kalan öğrenciler dinleme bölümü bitene kadar sınav salonuna giremeyeceklerdir. Bu nedenle sınava zamanında gelmeniz çok önemlidir. Dinleme bölümüne geç kalan öğrenciler dinleme bölümü bittikten sonra sınav salonuna girebilir ve diğer soruları cevaplayabilir. Öğrenciler sınavın dinleme bölümlerinin her birini 2şer defa dinlerler.

Verilen dilekçeler doğrultusunda 7 Ocak 2019 günü sınava girecek öğrencilerin isimleri ve sınava girecekleri salonlar ilan edilecektir. yadyo.adanabtu.edu.tr adresinden bu listeye ulaşabilirsiniz. Dilekçe verdiğiniz halde listelerde adınızı görememeniz durumunda mutlaka idare ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız.