16.08.2018- 16.08.2018
2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı Hakkında Bilgilendirme

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı olarak uluslararası geçerliği olan bilgisayar tabanlı Versant English Placement Test uygulanacaktır.

Sınav 12 – 14 Eylül tarihleri arasında tek oturumda yapılacak olup her öğrenci için belirlenen sınav yeri ve saati YADYO internet sitesinden ilan edilecektir.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında hazırlık eğitimi tamamlayamayan öğrencilerin sınava girebilmeleri için 16 Ağustos - 5 Eylül 2018 tarihleri arasında dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçeyi imzalı bir şekilde bizzat, posta, ya da e-posta yolu ile ulaştırabilirsiniz. Dilekçeye linkten erişebilirsiniz.

E-Posta : info.yadyo@adanabtu.edu.tr
Posta Adresi : Gültepe Mahallesi, Çatalan Caddesi No:201/5 01250 Sarıçam/ADANA   (Yabancı Diller Yüksekokulu)

Öğrencilerimiz sınav formatını ve soru tiplerini görmek için aşağıdaki linkleri kullanabilir:

Sınava Isındırma Sunumu

Versant English Placement Test Demo

In the 2018 – 2019 Academic Year, Versant English Placement Test (VEPT), an internationally recognized computer-based exam, will be implemented as the proficiency and placement test.

Students will participate in a one-session exam on September, 12th,13th or 14th. The exam time and the session assigned to each student will be announced on the website of the School of Foreign Languages.

For the exam format and the question types, see the link below:

VEPT Demo