13.08.2017- 18.09.2017
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfı İngilizce Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı Hakkında Bilgilendirme

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı olarak uluslararası geçerliği olan bilgisayar tabanlı
Versant English Placement Test uygulanacaktır.

Sınav 19 – 20 Eylül tarihleri arasında tek oturumda yapılacak olup her öğrenci için belirlenen sınav yeri ve saati YADYO internet sitesinden ilan edilecektir.

Öğrencilerimiz sınav formatını ve soru tiplerini görmek için aşağıdaki linkleri kullanabilir:

Sınava Isındırma Sunumu

Versant English Placement Test Demo

In the 2017 – 2018 Academic Year, Versant English Placement Test (VEPT), an internationally recognized computer based exam, will be implemented as the proficiency and placement test.

Students will participate in a one-session exam on either September, 19th or 20th. The exam and the session assigned to each student will be announced on the web site of the School of Foreign Languages.

For the exam format and the question types, see the link below:

VEPT Demo