05.12.2014- 05.12.2014
YADYO Öğrencilerimizden Huzurevine Anlamlı Ziyaret.

YADYO Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığının öncülüğünde Girişimcilik Kulübünün organize ettiği ve geleneksel hale getirilecek Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretimizi gerçekleştirdik.
         Öğrencilerimiz Huzurevinde yöneticilere merak ettikleri konularda sorularını ilettiler. Ardından Huzurevinin kadın-erkek tüm odalarını ziyaret ederek yaşlılara karanfil sunup, cezerye ikram ettiler. Bol bol sohbet edip onların sıkıntılarını ve dile dökülen türkülerini dinlediler. 60 yaş ve üstü yaşlıların kaldığı bu Huzurevi ziyaretimizde bizlere büyük ilgi gösteren yönetici Rifat İNAN beye, Sağlık Kültür Daire Başkanlığına ve Girişimcilik Kulübü öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.