28.11.2014- 28.11.2014
Öğrencilerimiz ve İş Adamları Tiyatro ile Bir Araya Geldi.

Üniversitemiz ve Refleks Gazetesi işbirliği ile  “İşe Derse Tiyatro Arası”  isimli sosyal etkinlik, Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Adana Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen “Sevgili Doktor” adlı oyun ile gerçekleşti.

İş dünyası ve üniversitemiz öğrencilerini tiyatro paydasında bir araya getirmeyi amaçlayan etkinlik kapsamında Adana BTÜ öğrencileri oyun öncesi verilen kokteylde iş dünyasından temsilcilerle bir araya gelerek sohbet etme imkânı buldu. Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça ve TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden’in de hazır bulunduğu etkinliğe Adana Sanayi Odası, Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve TOBB Kadın Girişimciler Adana Kurulu üyeleri destek sağladı. Tüm koltukların dolduğu etkinlik sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy, oyuncuları kutlayarak üniversite adına çiçek sundu.
    Organizasyonda büyük emeği geçen ve böyle bir etkinliğin yapılmasını sağlayan Yüksekokul müdürümüz Yard. Doç. Dr. İ. Efe EFEOĞLU'na teşekkür ediyoruz.

İlgili resimler için TIKLAYINIZ.