17.11.2014- 17.11.2014
İŞE, DERSE TİYATRO ARASI        Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak, Adanalı İş Adamlarımızla Öğrencilerimizi, Tiyatro paydasında bir araya getirmek üzere organize ettiğimiz "İŞE, DERS TİYATRO ARASI" etkinliğine yoğun ilgi hepimizi çok mutlu etti. Bu etkinlikle tiyatromuza destek olmayı, iş adamlarımıza yoğun gündemlerinde bir nefes aldırmayı ve öğrencilerimizi hem sanatla hem iş dünyasıyla bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Her iş adamımız kendisi ile birlikte 2 öğrencimizin biletini alacak ve onlarla birlikte tiyatro oyununu izleyecektir. Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Borsası, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, İş Adamı Dernekleri, projemize yoğun ilgi gösterdi. Bölgemizin önemli ekonomi gazetesi Refleks Gazetesi bu işe destek olan iş adamlarını öğrencilerimizle bir araya getirmek üzere etkinlik öncesi bir kokteyl verecektir. Bu etkinliğin benzer etkinliklere öncülük etmesi dileğiyle herkese teşekkür ediyoruz.