14.02.2014- 14.02.2014
Öğrencilerimize "Avrupa Fırsatları" Anlatıldı

Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi tarafından öğrencilerimize yönelik “Gençler için Avrupa Fırsatları ve Avrupa Gönüllü Hizmeti” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Uzman Selahattin Ciritçi’nin katılımıyla üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’nda gerçekleşen seminerde öğrencilerimizin faydalanabileceği bireysel fırsatlar, yurtdışında ücretsiz olarak katılabileceği eğitim faaliyetleri ve gençlik projeleri ile ilgili bilgilere yer verildi.

Dış İlişkiler Birimi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Efe Efeoğlu yaptığı açıklamada Dış İlişkiler Birimi’nin en büyük amaçlarından bir tanesinin öğrencilerimizin Avrupa Birliği Gençlik Programları’ndan maksimum seviyede faydalanmasını sağlamak olduğunu vurguladı. Efeoğlu, “öğrencilerimizin yurtdışındaki eğitim ve kültür fırsatlarından yararlanabilmeleri, hem öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine hem de üniversitemizin uluslararasılaşma amacına olumlu katkıda bulunacaktır” ifadelerini kullandı.