20.12.2013- 20.12.2013
Öğrencilerimize "Sosyal Yaşamda Motivasyon" Semineri Verildi

Yabancı Diller Yüksekokulumuzda öğrencilerimize “Sosyal Yaşamda Motivasyon” konulu bir seminer verildi. Psikolog ve Psikoterapist Kadriye Tavşan Çakır tarafından verilen seminerde özellikle gençlerin sosyal zekalarını nasıl geliştirebilecekleri ve zaman kavramını en doğru şekilde yönetme yolları anlatıldı.

Karşılıklı soru ve cevaplarla interaktif şekilde gerçekleşen seminerde Psikolog ve Psikoterapist Kadriye Tavşan Çakır, öğrencilerimize değişen dünyada değişen motivasyon değerleri ve sosyalleşme yolları hakkında bilgi verdi. Sosyal medyayı doğru kullanmanın önemine vurgu yapan Çakır, “sosyalleşmekten korkmayın” mesajı verdi.

Seminer sonunda katılımından ötürü Psikolog ve Psikoterapist Çakır’a üniversitemiz tarafından bir teşekkür belgesi verildi.