12.12.2013- 12.12.2013
Rektörümüz Prof. Dr. Adem ERSOY Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Adem ERSOY, Yabancı Diller Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Rektör Ersoy YADYO yetkilileri ile yaptığı toplantıda eğitim-öğretim faaliyetlerinin gidişatı hakkında bilgi aldı. İleriye dönük proje ve işlerin de görüşüldüğü toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapılarak görüşler paylaşıldı. Prof. Dr. Ersoy yetkililere Yüksekokulumuzun ihtiyaçlarını sorarak, bu ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesini sağlayacaklarını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy YADYO’ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında öğrencilerle de buluştu. Kurttepe Yerleşkesi yemekhanesinde öğrencilerimizle birlikte yemek yiyen Ersoy, masaları tek tek dolaşarak öğrencilerden üniversitemiz ile ilgili görüşlerini alıp isteklerini dinledi. Rektörümüzün yakın ilgisinden memnun olan öğrencilerimiz, Prof. Dr. Ersoy’a merak ettikleri soruları sordular.

Birlikte yenilen yemeğin ardından Prof. Dr. Ersoy öğrencilerle masa tenisi oynadı. Daha sonra yerleşke kafeteryasını ziyaret eden rektörümüz, burada satranç oynayan öğrencileri izledi. Kafeteryada öğrencilerle birlikte çay içen Prof. Dr. Ersoy, sıcak ve samimi bir sohbetin ardından yerleşkeden ayrıldı.