21.06.2013- 21.06.2013
Yüksek Okulumuzda "Etkili İletişim Becerileri" Semineri Yapıldı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Yar. Doç. Dr. Efe Efeoğlu, üniversitemiz personellerine “Etkili İletişim” konulu bir seminer verdi.

Adana BTÜ YADYO binası çok amaçlı salonunda yapılan seminerde Yüksek Okul Müdürü Yar. Doç. Dr. Efe Efeoğlu, katılımcılara etkili ve sağlıklı bir iletişimin nasıl kurulması gerektiği konusunda bilgiler verdi. Konuların, ilgi çekici fotoğraflar ve kısa videolarla desteklendiği bir sunumla dinleyicilerinin karşısına çıkan Efeoğlu, karşılıklı diyaloglar ile keyifli bir seminer gerçekleştirdi.

Sağlıklı bir iletişimin yalnız iş hayatında değil, yaşamın her dakikasında önemli olduğuna vurgu yapan Efeoğlu, “İletişimde, hem mesajı ileten kaynağın, hem de mesajı alan hedefin uyması gereken kurallar vardır. Bu kurallara ne ölçüde uyulduğu, iletişimin ne kadar sağlıklı olacağı ile paraleldir. Net bir anlatım, iyi bir dinleyici ve karşılıklı empati iletişimin kalitesini belirleyen önemli unsurlardır” ifadelerini kullandı.

Seminerin ardından katılımcılar, Efeoğlu’nun yaptığı sunumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.